Bedrijfsadvies

Soms kan je niet alles alleen en is opstarten best eng. Of je zou jouw bedrijf verder willen uitbouwen maar je weet niet waar je moet beginnen. Waarom er dan niet samen aan beginnen?

Bedrijf opstarten

Je hebt een super goed idee voor je eigen onderneming maar weet niet goed hoe of waar je moet beginnen. Samen kijken we naar je idee en helpen je zo verder op weg. Dit kan zijn van ondernemingsplan tot het verkrijgen van personeel en alles daar tussenin.

Bedrijf uitbreiden

Je onderneming bestaat al langere tijd en je ziet mogelijkheden tot uitbreiding maar weet niet goed wat de juiste vervolg stappen zijn. Onze bedrijfsconsulent kijk met je naar alle mogelijkheden en geeft een passend advies. Dit kan gaan van personeel tot het opzetten van en franchise organisatie. Niets is te gek.

Coaching

Als starter weet je vaak niet waar je moet beginnen. Het is dan fijn om een vraagbaak te hebben die antwoord kan geven op al jouw vragen. Binnen het coaching traject helpen we je groeien tot zelfstandig ondernemer die vol overtuiging aan de slag kan.

Samen jouw plannen onderzoeken?

De koffie staat al klaar!