Marketing

Jij bent meer dan je likes en followers, maar wij vinden het superleuk dat ze jouw leuk vinden.

Marketing

Ieder bedrijf draait op zijn marketing of het nu gaat om naamsbekendheid of nieuwe klanten vinden. Binnen ons brede aanbod kunnen wij je naast Social Media marketing ook helpen met totale offline campagnes of misschien wel een ware flashmob organiseren. Alles wat er maar voor kan zorgen dat jouw bedrijf in de spotlights staat.

Advertentie beheer

Een goede manier om nieuwe klanten te bereiken is via advertenties. Wij verzorgen hele campagnes; we schrijven de teksten, onderzoeken de doelgroep, kiezen de afbeeldingen zodat jij je daar niet meer druk over hoeft te maken. Wij doen advertentie beheer voor Facebook pagina’s, Instagram, Pinterest en LinkedIn.

Content beheer

Heel Facebook staat vol met leuke kattenplaatjes en filmpjes, maar jij hebt je klanten veel meer leuk nieuws te vertellen. Daarnaast wil je natuurlijk graag dat je klanten op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen jouw bedrijf. We helpen je met het vinden van de juiste mix van kanalen en verzorgen de content die past binnen jouw bedrijf. Wij doen content beheer voor Facebook pagina’s, Instagram, Pinterest en LinkedIn.

E-mail Marketing

Soms heb je iets voor je klant dat je het liefste persoonlijk wilt geven. Een goede e-mail kan daar het verschil in maken. Wij bieden e-mail marketing aan die je vanuit je luie stoel kan versturen.

Samen sociaal doen?

De koffie staat al klaar!